Leerdigitaal werken Deventer. info@leerdigitaalwerken.nl

Your promo
Cursus fotografie

Basis cursus fotobewerking en fotograferen (indien het weer het toelaat).

Een starters cursus bestaat uit 1 of 2 dagdelen basisvaardigheden digitale fotografie (met cursusboekje), leer je eigen camera kennen en fotobewerken. Verder is er  (indien het weer het toelaat)  tijd om te fotograferen. We werken met kleine groepen cursusten (3 - 5 personen). De kosten bedragen per dagdeel €89,-  (inclusief software programma, koude lunch en koffie/thee).

Bij voldoende deelname start zijn er weer cursussen in het voorjaar van 2015. De basis bewerkingen die, in ieder geval, geleerd worden zijn: Sepia foto’s, Crop (formaat aanpassen bijv. van 3 : 4 naar 2 : 3), rode ogen verwijderen, rotatie en specifieke rotatie (afbeelden heel precies horizontaal krijgen) , resize (afbeelding verkleinen), het “rechtzetten” van gebouwen, het maken van panorama’s en nog veel meer, al deze bewerkingen kunnen gedaan worden met het gratis programma. Zie voorbeelden. Verder gaan we in op het handig wegschrijven van de foto’s in mappen.

Verder zijn er onze maandag avond cursussen, die beginnen vermoedelijk ook in september.

U kunt zich in eerste instantie per mail vrijblijvend opgeven, een week voor de start van de cursus hebt u dan de definitieve keuze of u mee wilt doen. (Alles bij voldoende deelname)

Meer informatie over de basiscursus fotobewerking en fotograferen.

Je hebt je foto’s gemaakt en dan... Hoe berg ik ze op, overzichtelijk en welke eenvoudige handelingen kan ik doen om de foto’s te bewerken zoals de pixel maat aanpassen en het verwijderen van rode ogen. Verder komen zaken aan bod als versturen via E-mail en het opsturen van digitale foto’s om afdrukken te laten maken. Ook worden de basisfuncties van het fototoestel nader bekeken. Daarna gaan we verder in op meer foto verwerking en bewerkings mogelijkheden, ook hier zullen onze cursisten veel invloed hebben op het programma. Verder wordt er wat dieper ingegaan op de mogelijkheden van een digitaal fototoestel. Wat bijv. geleerd wordt is het corrigeren van lensafwijkingen in de afbeelding en het corrigeren van een foto met een clone stempel. Zie voorbeelden! Deze cursus kan ook prima als aanvulling op de basiscursus zijn. Deze cursus duurt afhankelijk van de deelnemers 1 of 2 dagdelen.

Wat moet u zelf hebben en kunnen? Natuurlijk een digitale camera of van plan te zijn om binnenkort tot aanschaf over te gaan. Verder moet u kunnen omgaan met een computer en basiskennis hebben van Windows en E-mail. Het is handig om als u in bezit bent van een laptop om deze voor de cursus te gebruiken.

Wat bieden wij??

Een cursus van 1 of 2 dagdelen of avonden, al of niet in combinatie met fotograferen op een avond of zaterdagmorgen. Wij laten u werken met een uitstekend gratis softwareprogramma (op cd). Waar u heel veel mee kunt doen. Als voorbeeld camera werken we met een Canon Powershot of Sony HV 100.

U kunt ook invloed uitoefenen op het cursus programma door suggesties te doen over zaken die u graag zou willen leren. Ik zal dan proberen dit aan bod te laten komen. Individuele cursussen geef ik ook, vraag vrijblijvend om een prijsopgave.

Voor alle cursussen geldt in eerste instantie een vrijblijvende inschrijving. Zo gauw er voldoende interesse is krijgt u bericht (via E-mail) en kunt u zich definitief inschrijven. Voor overige mogelijkheden zie prijzen pagina. Meer Informatie over de de cursussen kunt u krijgen via mail: info@leerdigitaalwerken.nl

Avond fotografie aan de Ijssel, zie panorama foto voor het schitterende resultaat!

Voor nog veel meer moois, ga naar hitp landscape

Speciaal aanbevolen websites zijn: Nederlands landschap fotografie, Hollandse Posters en Oud Holland

[Leer digitaal werken] [Cursus fotografie] [Vb fotobewerking] [Meer bewerkingen] [Website bouwen] [Publisher] [Bedrijven] [Workshops] [Over mij] [Holland index] [Holland Posters] [Oud Holland Posters] [Retro index] [Prijzen] [Linken]

2003-2009 Johan Denekamp;alle rechten voorbehouden (all rights reserved)